FRP otključavanje!

blog-image

Vršimo otključavanje telefona zaključanih na Google nalog (FRP ili Factory Reset Protection) na većini android telefona. Google Factory Reset Protection (u daljem tekstu FRP) se često javlja nakon vraćanja na fabrička podešavanja. Popravku vršimo profesionalno i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

FRP, koji je predstavljen sa Android-om 5, koristi se iz bezbednosnih razloga. Ukoliko je telefon ukraden ili izgubljen, nakon vraćanja na fabrička podešavanja telefon ne može koristiti bez korisničkog imena i lozinke za Google nalog. Tu nastaje problem ukoliko ste Vi vlasnik telefona, a zaboravili ste svoj Google nalog, jer nećete biti u mogućnosti da pokrenete telefon bez svojih podataka.

FRP zaključan telefon se ne može koristiti bez otključavanja

Takav slučaj će verovatno biti i ako ste mobilni telefon dobili na poklon ili ga kupili od nekoga ko je na njemu koristio Google nalog i uključio pomenutu funkciju.

Ukoliko imate gore navedeni problem, javite nam se i potrudićemo se da Vam u najkraćem roku telefon osposobimo za rad, po najpovoljnijim cenama.